Weergave:


Katten krabpaal koop je op Krabpaalwebshop.nl!

Krabpaalwebshop is een webwinkel met een enorm assortiment aan krabpalen. Heb je een of meerdere katten in huis dan is het absoluut aan te raden om ook een krabpaal voor je kat in huis neer te zetten. Katten hebben de behoefte om hun nageltjes te krabben en wanneer er geen krabpaal, krabton of ander kattenmeubel aanwezig is bestaat de kans dat je kat met zijn of haar nageltjes aan je bank of tafel gaat krabben. Dat is natuurlijk iets wat je wilt voorkomen! Het zou zonde zijn als je bank beschadigd raakt omdat je katten hun nageltjes niet aan iets anders kunnen krabben. Gelukkig zijn er speciale krabpalen ontworpen, dit zijn meubels voor de katten met verschillende mogelijkheden. Er bestaan kattenpalen waar katten zich in kunnen terugtrekken, om bijvoorbeeld lekker een dutje te doen of heerlijk te relaxen. Krabpalen hebben echter ook palen die afgewerkt zijn met sisaltouw waar katten hun nageltjes dus aan kunnen krabben. Ook voor het plezier van de katten zijn veel krabmeubelen ontworpen, zo hebben de palen vaak verschillende speelmogelijkheden. Een balletje aan een touwtje, een muisje met een pluisstaartje, speeltonnetjes, trapjes en nog veel meer. Bij Krabpaalwebshop vind je al deze katten krabpalen in verschillende soorten en maten. Je kunt dus helemaal een krabpaal kiezen die aan de wensen van jou en je kat voldoen! Heb je meerdere katten in huis, dan kun je kiezen voor een grote krabpaal of meerdere krabpaaltjes bij elkaar.

Behalve krabpalen heeft de speciale Krabpaalwebshop ook diverse leuke accessoires en speelgoed voor je kat. Is je kat gek op catnip? Je vindt verschillende speeltjes met catnip er in waar je kat dol op zal zijn. Houdt je kat meer van lampjes, speelmuisjes, of speelgoed met een bewegend veertje? Ook dan kun je op Krabpaalwebshop zeker slagen!


Krabpaal voor kittens en kleine katten

Heb je een kitten of een kleine kat in huis? Dat is natuurlijk hartstikke leuk! Kittens zijn erg speels en dat zorgt voor veel gezelligheid in huis. Voor kittens is heel veel leuk speelgoed verkrijgbaar. Zorg er ook voor dat je veel speelgoed in huis hebt, zodat je kitten niet zelf op zoek gaat naar voorwerpen waar mee gespeeld kan worden. Op Krabpaalwebshop vind je verschillende leuke artikelen waar je je kittens erg blij mee kunt maken! Ook kleine krabpaaltjes van zo'n 24 cm hoog zijn te verkrijgen in deze webwinkel. De kleine krabpaaltjes zijn leuk en speels afgewerkt wat voor je katten voor veel plezier zal zorgen.
 


Aanmelden nieuwsbrief

Meld u hier aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Katten info

Katten info
Alle weetjes over katten
info@catconnect.nl